Vitrinekast

In de onderstaande PDF kan je de gehele catalogus zien i.v.m. vitrines. Door het grote aanbod is het onmogelijk om alles op de website te laten zien. Dus bekijk zeker de PDF!
Download Open PDF

Vitrinekast

Aluminium vitrinesmet onderkastzijn de ideale oplossing vooriedereen die de opstellingregelmatig wisselt. U kunt deniet tentoongestelde objectenbewaren in de massieveonderkast, die met 2 verstel-bare schappen overal plaatsvoor heeft.De vitrines zijn met houten englazen achterwand leverbaar.De modellen met een breedtevan 150 en 200 cm hebbeneen extra middenschot met2 aparte schappen per vak.De optionele verlichtingplaatst de objecten in hetbeste licht. Massieve druk-cylindersloten beschermentegen lange vingers.
Glazen vitrinekast Conen
Glazen vitrinekast Conen

Corpus van gecoate spaanplaat. Decoraties zijn beschikbaar. Twee schuifdeuren gemaakt van veiligheidsglas op een rustige loop met veiligheidscilinderslot. Met 2 verstelbare houten vloeren. Bij afzonderlijke bestelling verlichting leveren we de vitrine met glazen planken.

Wandvitrinekast

Praktisch, elegant en eenvoudig – Informatie vitrines gemaakt van aluminium. De stalen achterwand in wit is magnetisch, beschrijfbaar en droog afwisbaar. De posters kunnen vastgemaakt worden met magneten.