Lichamelijke Opvoeding

In de onderstaande PDF kan je de gehele catalogus zien i.v.m. lichamelijke opvoeding. Door het grote aanbod is het onmogelijk om alles op de website te laten zien. Dus bekijk zeker de PDF!
Download Open PDF
Basketball

Vloer

Speelmatten

Onze speel- en turnmatten kunnen ook als zitplatform worden gebruikt, omdat ze stapelbaar zijn. Het inzetstuk van sterk lichtgewicht schuimrubberen hoes (PE-schuim) van scheurvast wasbaar PVC-materiaal is 40 mm dik en 120 cm breed. Ideaal voor het aanleggen van grotere oppervlakken.

Sportteppich stapel

Game- en sporttapijten Bepaal zelf de kleur, vorm, het patroon en de maat van uw tapijt! Een schuimrubbervellen, met antislipoppervlak. De tapijten zijn verkrijgbaar in 2 maten en 4 kleuren per stuk (rood, groen, blauw, geel). De levering vindt plaats in sets van 2 platen. Vul de kleurcode in bij uw bestelling.

Vormen

Groot
FormCube met Kind

Zacht schuim in afwasbare nylon hoes, in kunstleer kwaliteit, zorgt voor een unieke grip. De hoes kan met een verborgen ritssluiting worden verwijderd Alle sets kunnen worden aangevuld met de afzonderlijke sets vanaf pagina 630. Er zijn praktisch geen grenzen aan jouw verbeelding. Gigantische bouwstenen: hoogte van de grootste bouwsteen 60 cm, laagste bouwblok 30 cm.

Figuren

In de praktijk

Set multi kegels MA KSTR
Zitbank USB-150-M