Sioen Furniture
Sioen Furniture is de specialist inzake ergonomie en de inrichting van uw woon of werk omgeving. Door de jarenlange ervaring beschikt Sioen Furniture over de juiste expertise om u bij te staan in het ontwerp hiervan. Om steeds stijlvolle en functionele producten aan te kunnen bieden, werken we samen met de markleiders inzake interieur. Wij zijn de officiële verdeler in Belgie en Nederland van oa de volgende merken: Arper, Alea, Comforto, Haworth, Castelli, Rexite, Four Design, Hay, ICF Office, Interstuhl, Palmberg, Bontempi, Abstracta, Bimos, Conen, Huislijn, Brune, Magis, Burodial, Deskin, CP Mobel, Capdell, Softline, Enea ,Indecasa, Cascando …

Bij Sioen Furniture werken we op een zeer klantgerichte wijze. We zijn een officiële verdeler van CONEN in België en Nederland!
We verdelen in regio's zoals: Leuven, Wijgmaal, Korbeek-Lo, Aarschot, Kessel-Lo, Herent, Rotselaar, Zaventem, Tervuren, Holsbeek, Tienen, Lubbeek, Boutersem, Keerbergen, Tremelo, Boortmeerbeek, Sint-Truiden, Diest, Mechelen, Hasselt, Tessenderlo, Gent kortom in Vlaams-Brabant en omstreken. Maar we leveren ook in de regio's Oost-Vlaanderen, Brussel, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en zelfs Nederland.

Wij helpen u met uw zoektocht naar het perfecte en betaalbare schoolmeubilair.
Vindt op onze website inspiratie om uw schoolomgeving in te richten, en contacteer ons vrijblijvend voor een offerte of uitwerkingsplan.

U bent welkom in onze toonzaal met eigen parking te Bierbeek regio (leuven, Korbeek-Lo) …. We zijn gemakkelijk te bereiken via afrit Haasrode (Brabanthal) -> Korbeek-Lo