Computer meubilair

In de onderstaande PDF kan je de gehele catalogus zien i.v.m. computer meubilair. Door het grote aanbod is het onmogelijk om alles op de website te laten zien. Dus bekijk zeker de PDF!
Download Open PDF

Bureaus

EBR
Elegant computerbureau in runner-vorm met groot volume. Het kabelkanaal is gemakkelijk bereikbaar via de voorkant. Gemakkelijke verbinding van de apparaten standaard stijgkanaal en aansluitmogelijkheid van tafel naar tafel door zijdelingse kabeldoorvoeren in de zijwand erboven. In de kabelgoot 3-voudige bus met 5m veiligheidskabel. Verkrijgbaar in vaste hoogte en in hoogte verstelbaar. De kabelgeleiding van het kanaal naar de apparaten vindt plaats via afgedekte plastic kabeldoorgangen in het tafelblad. Vier stelschroeven geven de tafel de nodige stabiliteit.
EDV
edv 7-90 neu
edv 7-142 neu
Mobiel pc-werkstation brengt op vier niveaus alle benodigde apparatuur hieronder. Elke baan staat stabiel op vier wielen, twee van hen detecteerbaar. Het toetsenbordoppervlak bevindt zich in ergonomisch correct Werkhoogte (72 cm) en is uitbreidbaar. Alle planken zijn 70 cm breed en 40 cm diep. De totale hoogte is 85 cm.
edv 70n9

Computerkasten

EDV
EDV 3000
Computerkast EDV 3000 In het linkergedeelte van de deur bevinden zich 2 geïntegreerde planken met elk cd-houders voor Opslag van in totaal 60 CD’s, evenals extra opslagopties. In het rechtergedeelte van de deur zijn 2 planken voor bijvoorbeeld Map geïntegreerd. Toetsenborduittreksel in ergonomisch correcte hoogte van 72 cm. Printer- of scanniveau onderaan Gebied (middengedeelte). Ventilatiesleuven in de achterwand en royale kabelgoten langs de achterwand. Mobiel op 6 zwenkwielen, waarvan 4 afsluitbaar.

Overig

Rekken
Extra's

In de praktijk

edv 160