Kantoormeubilair

In de onderstaande PDF kan je de gehele catalogus zien i.v.m. kantoor. Door het grote aanbod is het onmogelijk om alles op de website te laten zien. Dus bekijk zeker de PDF!
Download Open PDF

Stoelen

Bureaustoelen
Diane
Fabre
Nele

Extravagante frame ontmoet een uitzonderlijk gevormde stoel, waar zelfs lange vergaderingen en vergaderingen puur genot worden. De gebogen stoel straalt dynamiek uit en nodigt u uit om direct te gaan zitten. Met geïntegreerde teruggaande as, draaibaar.

Kai
Met ons meubelprogramma kunt u uw kamers aantrekkelijk vormgeven met comfortabel, functioneel en mooi meubilair. Een voorbeeld: stoel “Kai”, een in het lichaam gevormde gestoffeerde stoel met armsteun en halfronde rugleuning. De houten delen zijn gemaakt van stevig, gelakt beuken multiplex.

Tafels

Klaptafel
Klaptafels met een met melamine gecoat oppervlak en een afgeronde ABS-rand. Het omringende buisvormige stalen frame (20 x 40 mm) geeft de tafels extra stabiliteit. Het tafelblad is verkrijgbaar in verschillende houtafwerkingen en het frame in verschillende RAL-kleuren. U kunt ook kiezen tussen twee frametypen.

Zetels

Moderne zetel

Accessoires

In de praktijk

Pelikan Conen
Sioen Furniture