Interactief

In de onderstaande PDF kan je de gehele catalogus zien i.v.m. interactieve elementen. Door het grote aanbod is het onmogelijk om alles op de website te laten zien. Dus bekijk zeker de PDF!
Download Open PDF
Clevertouch Plus Cover

Biemer

Het in hoogte verstelbare interactieve bordsysteem
Biemer Conen
Biemer Conen

Onze elektrisch in hoogte verstelbare interactieve klaslokalenpanelen zijn perfect voor montage op alle muren. De verstelbare pylonen bestaan ​​uit 2 telescopische aluminium profielen, waarin de motor verborgen geïnstalleerd is. Door middel van twee knoppen op het systeem kan het boardsysteem elektrisch aangepast worden naar de juiste hoogte voor elke gebruiker.
Een groot voordel is dat je de levensduur kan verhogen van de projectorlamp én de projector, omdat een gecontroleerde beweging dure technologie bespaart.

Schermen

Clevertouch - Het in hoogte verstelbare interactieve board systeem
Onze in hoogte verstelbare interactieve Paneelsystemen zijn zowel aan de wand gemonteerd als mobiel beschikbaar voor mobiel gebruik. De verstelbare middenkolom bestaat uit 2 telescopische aluminium profielen, waarin de motor verborgen geïnstalleerd is. Een voordeel van de elektrische hoogteverstelling is dat het de levensduur van de projectorlamp én projector verhoogt, omdat een gecontroleerde beweging dure technologie bespaart. Door middel van twee aansluitingen op het systeem kunnen ze het tafelbladsysteem elektrisch voeden. De juiste hoogte kan voor elke gebruiker worden ingesteld.

In de praktijk